Werkwijze

Van Veen Metal Products werkt business-to-business en kiest voor mens-tot-mens-relaties. De wens of droom van u als klant is ons vertrekpunt. Samen bedenken we hoe we die realiseren in metaal.

U ontvangt een prijsopgaaf en plan van aanpak. Aan uw idee voegen we onze kennis, ervaring en creativiteit toe. Samen komen we tot de optimale uitwerking.
De levertermijn bepalen we in overleg, aan de hand van uw doel en deadline. Bij vragen schakelen we snel en u heeft het gemak van een vast contactpersoon.

Van Veen Metal Products kan het product zo afleveren dat u het direct in gebruik kunt nemen. Denk daarbij aan nabewerking – zoals poedercoaten, slijpen of verzinken – en aan vervoer en plaatsing van de producten.

Veilig en eerlijk werken

Veilig en eerlijk werken staat bij Van Veen Metal Products hoog in het vaandel. Ons bedrijf is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie, er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van VCA en we zijn een SBB-erkend leerbedrijf. Daarnaast wordt samengewerkt met het Europees Sociaal Fonds (ESF) op het gebied van duurzame inzetbaarheid van vakmensen. Ook aan het milieu wordt gedacht. Bijvoorbeeld met led-verlichting, gefilterde las-afzuiging, energiezuinige machines en gescheiden afvalinzameling. Als SBB-erkend leerbedrijf geven we jongeren de kans zich te ontwikkelen tot vakman of -vrouw. Daarmee dragen we ook bij aan de aanwas van professionals voor de metaalbranche. Medewerkers die richting de pensioengerechtigde leeftijd gaan, dragen hun kennis over op de volgende generatie. Zo kunnen zij een stap terug doen, terwijl de kennis behouden blijft.

Benieuwd wat Van Veen voor u kan doen?
Bel ons, we helpen u graag verder. +31 (0)570 62 40 77

Van Veen Metal Products
Zweedsestraat 19
7418 BG Deventer
T 0570 – 62 40 77
E info@vanveenmetalproducts.nl
Kvk 38021450