Van Veen Metal Products bestaat al ruim veertig jaar. In onze eerste jaren werkten we alleen met staal. Nu ook met aluminium, roestvast staal en soms met koper en zink. Nu onderscheiden we ons vooral met maatwerk en leveren we grotere producties voor grotere bedrijven.

Veilig en eerlijk werken staat bij Van Veen Metal Products hoog in het vaandel. Ons bedrijf is aangesloten bij Koninklijke Metaalunie, er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van VCA en we zijn een SBB-erkend leerbedrijf. Daarnaast wordt samengewerkt met het Europees Sociaal Fonds (ESF) op het gebied van duurzame inzetbaarheid van vakmensen. Ook aan het milieu wordt gedacht. Bijvoorbeeld met led-verlichting, gefilterde las-afzuiging, energiezuinige machines en gescheiden afvalinzameling.

Als SBB-erkend leerbedrijf geven we jongeren de kans zich te ontwikkelen tot vakman of -vrouw. Daarmee dragen we ook bij aan de aanwas van professionals voor de metaalbranche. Medewerkers die richting de pensioengerechtigde leeftijd gaan, dragen hun kennis over op de volgende generatie. Zo kunnen zij een stap terug doen, terwijl de kennis behouden blijft.

Benieuwd wat Van Veen voor u kan doen?
Bel ons, we helpen u graag verder. +31 (0)570 62 40 77

Van Veen Metal Products
Zweedsestraat 19
7418 BG Deventer
T 0570 – 62 40 77
E info@vanveenmetalproducts.nl
Kvk 38021450