Productontwikkeling

Naast het vervaardigen van metalen producten, kunnen wij ook al eerder in het productieproces aanhaken. We ondersteunen graag met productontwikkeling! Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, kunnen onze specialisten je als geen ander helpen met het uitdenken van het ontwerp, de productspecificaties en verschillende prototypes voor een goed functionerend eindproduct. We bieden hierin fullservice: van de eerste schets tot en met de oplevering. In onze fabriek komt ontwerp en ontwikkeling samen!

Productontwikkeling Metaal

Elk product begint met een idee: een oplossing voor een probleem waar jullie tegenaan lopen, een nieuw product dat jullie aan het assortiment willen toevoegen of een reproductie van een bestaand product. Van Veen Metal Products is jouw fullservice partner voor productontwikkeling. Dit begint met een gratis brainstorm, waarin we jouw ideeën vertalen naar een tastbaar ontwerp. Hiermee werken we verschillende concepten en prototypes uit. De proefmodellen worden getest onder de doelgroep en met de resultaten, ontwikkelen we het door tot een compleet eindproduct.

  • Fullservice in ontwerp en ontwikkeling
  • Metaal op maat
  • Elke mogelijke bewerkingstechniek
  • Plan een gratis brainstorm!

Metaalbewerken

Metaalbewerken is ons ambacht. We bieden hierin elke mogelijke bewerkingstechniek. Van plaatbewerking, ponsen en lasersnijden tot boren, walsen, tappen en draadsnijden. Welke techniek geschikt is voor jouw product is o.a. afhankelijk van de vorm, functie, het materiaal en van de oplage. Wij zullen je hierover adviseren in het voortraject. We zetten alle mogelijkheden uiteen in een plan van aanpak, waarin we je tevens informeren over de kosten en baten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van productontwikkeling? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten. We helpen je graag aan passend advies!

Stiftlassen | Van veen metal Products

Kosten Productontwikkeling

Net als het product zelf, zijn ook de kosten voor productontwikkeling maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren. Ondernemers steken gemiddeld een kwart van het totale budget in de ontwikkelfase: het ontwerp en de ontwikkeling van één of meerdere prototypes. Met deze investering wordt tijd en geld bespaard in de productiefase. Met een proefmodel kunnen we fouten bijvoorbeeld al in een vroeg stadium vaststellen en optimaliseren. Dit voorkomt onnodig werk! Heb je een idee en wil je dat onze vakmensen meekijken naar jouw ontwerp? Schuif aan voor een gratis en vrijblijvende brainstormsessie. Dit kan bij ons op kantoor, of via een videocall.

Vraag een brainstorm aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken tijdens een gratis brainstormsessie! Dit kan bij ons op kantoor, of in een videocall. Een uur lang sparren en samen frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.