Metaalbewerking Apeldoorn

Metaalbewerken is vakwerk voor een professional. Wij gaan graag voor je aan de slag met metaalbewerking in Apeldoorn en omgeving. We bieden verschillende technieken: van plaatbewerking, lassen en lasersnijden tot boren, walsen, tappen en draadsnijden. Alles onder één dak. Geen opdracht is te groot, geen klus te ingewikkeld! Welke techniek geschikt is voor jouw productvraag is o.a. afhankelijk van de vorm, functie, het materiaal en van de oplage. We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Wat is metaalbewerking?

Metaalbewerking is een technisch specialisme, waarbij metalen worden bewerkt om er losse onderdelen, halffabricaten of complete producten van te maken. De technieken kunnen op verschillende metaalsoorten worden toegepast en lopen uiteen van plaatbewerking, zagen, lassen en walsen tot boren en snijden. Wij werken in onze fabriek vooral met staal en aluminium. Bij metaalbewerking Apeldoorn en omgeving kun je als regionale ondernemer denken aan producten als silo’s, ketels, afzuigkappen, automotive onderdelen, bevestigingssystemen, tralie- en hekwerk, barbecues, buitenkeukens en elk ander product van metaal.

  • Metaalbewerking Apeldoorn e.o.
  • Onderdelen, halffabricaten en complete producten
  • Alle bewerkingstechnieken onder één dak
  • Plan een gratis brainstormsessie met onze experts!

Metaalbewerking Apeldoorn e.o.

Van Veen Metal Products is jouw professionele partner voor metaalbewerking Apeldoorn en in de omgeving. We doen meer dan alleen productiewerk. Zo denken we bijvoorbeeld ook graag met je mee over de ontwerp- en ontwikkelfase: van de eerste schets naar het prototype en het eindproduct. De doorlooptijd is o.a. afhankelijk van de productspecificaties, de bewerkingstechniek(en) die we toepassen en van de oplage. Wij leveren het product gebruiksklaar op en zorgen ervoor dat alles keurig op tijd wordt bezorgd. Wil je meer informatie of heb je een specifieke productvraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Metaalwerk op maat

Hoewel wij met onze professionele werktuigmachines in no time een complete productlijn kunnen realiseren, blijft metaalbewerking maatwerk. We kunnen grote hekwerken fabriceren, maar ook minuscule onderdelen. Op basis van jouw klantvraag bepalen we de productspecificaties en bewerkingstechniek(en). Vaak zijn er meerdere concepten mogelijk. Deze testen we aan de hand van prototypes, die we finetunen tot uiteindelijk het gewenste eindproduct ontstaat. Een product waarin vorm, functie en gebruiksgemak samenkomen. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden.

Vraag een brainstorm aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken tijdens een gratis brainstormsessie! Dit kan bij ons op kantoor, of in een videocall. Een uur lang sparren en samen frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.