Ontwerp en ontwikkeling

Ontwerp en ontwikkeling zijn de belangrijkste stappen bij het realiseren van een nieuw product. Onze specialisten vertalen jouw idee naar een tastbaar ontwerp op papier. Wij maken maatwerk metaal en gebruiken hiervoor verschillende materialen en technieken. Het prototype fungeert als testmodel, waarmee we doorontwikkelen en het best mogelijke eindproduct aan je presenteren.

Ontwerp En Ontwikkeling Metaal

Naast het maken van producten, kunnen wij ook al eerder in het productieproces aanhaken. We ondersteunen graag bij ontwerp en ontwikkeling! Met meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring in het vak, weten wij als geen ander hoe we jouw wensen kunnen omzetten in een goed werkend eindproduct. Tijdens een gratis brainstorm bespreken we de wensen qua vorm, functie, materiaal en gebruiksgemak. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op, waarin we stap voor stap naar het gewenste eindproduct toe werken. Wij helpen je met ontwerp en ontwikkeling, prototyping, productoptimalisatie en realisatie. We vertellen je graag meer over hoe ontwerp en ontwikkeling samenkomt in onze fabriek!

  • Meer dan 40 jaar ervaring in het vak
  • Uiteenlopende bewerkingstechnieken
  • Metaal op maat
  • Plan een gratis brainstorm!

Maatwerk Metaal

Metaalbewerking is maatwerk. Op basis van jouw wensen en eisen, bepalen we de vorm, het materiaal en de juiste bewerkingstechniek. Vaak zijn er meerdere concepten mogelijk. Deze testen we aan de hand van verschillende prototypes. Die ontwikkelen we door tot uiteindelijk het gewenste eindproduct ontstaat. Eén waarin vorm en functie samenkomt en ook voldoende aandacht is besteed aan het gebruiksgemak. Voor productconcepten waarbij vormgeving en uitstraling een grote rol spelen, kunnen we met behulp van moodboards een passende styling uitwerken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Metaal ontwerpen
Kosten ontwerpen metaal

Kosten Ontwerp En Ontwikkeling

Net als het ontwerp, zijn ook de kosten voor ontwerp en ontwikkeling afhankelijk van verschillende factoren. Van het materiaalsoort bijvoorbeeld, de bewerkingstechniek(en) en de eventuele nabehandelingen. Bedrijven steken gemiddeld een kwart van hun totale budget in prototyping. Hiermee voorkom je dat je in een later stadium tegen fouten aanloopt en een stap terug moet in je ontwikkeling. Met prototyping komt je idee tot leven. Je kunt het proefmodel testen onder de doelgroep en, op basis van de resultaten, verder doorontwikkelen. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

Vraag een brainstorm aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken tijdens een gratis brainstormsessie! Dit kan bij ons op kantoor, of in een videocall. Een uur lang sparren en samen frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.