Draadsnijden

Draadsnijden is een techniek die gebruikt wordt om schroefdraad te maken in metalen producten. Het wordt veelvuldig gebruikt in de productie- en installatietechniek. Dit kan zowel inwendig, als uitwendig schroefdraad zijn. Met behulp van dit draad worden twee losse elementen in elkaar gedraaid. We hebben een overzicht gemaakt van de mogelijkheden van draadsnijden bij Van Veen Metal Products.

Hoe Werkt Draadsnijden?

Bij draadsnijden wordt metaal weggesneden. Hierdoor ontstaat een spiraalvormige groef: het schroefdraad. Dit schroefdraad kan zowel aan de buiten, als binnenzijde van een product worden aangebracht. Op die manier kunnen twee elementen aan elkaar worden bevestigd. Inwendig schroefdraad wordt ook vaak gemaakt met behulp van tappen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van draadsnijden? Onze specialisten denken graag met je mee. Plan een gratis brainstorm om je wensen door te nemen!

  • Maatwerk metaalbewerking
  • Inwendig en uitwendig schroefdraad
  • Alle technieken onder één dak
  • Plan een gratis brainstorm!

De Kosten Van Draadsnijden

De kosten van draadsnijden zijn afhankelijk van verschillende factoren. Van het te snijden materiaal bijvoorbeeld en van de omvang van de klus. In ons plan van aanpak werken wij verschillende concepten uit, waarbij we ook kijken naar alternatieve oplossingen zoals tappen. Onze specialisten hebben meer dan 40 jaar ervaring in het metaalvak en kunnen je helpen met elke mogelijke vorm van metaalproductie. We maken graag een offerte op maat voor je.

Vraag een offerte aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.