Kosten metaalbewerking

Net als de mogelijkheden, zijn ook de kosten van metaalbewerking maatwerk. Wat is de prijs van ontwerp tot eindproduct? Welk gedeelte van het budget besteed je aan prototyping en wat levert dit op? En welke mogelijkheden zijn er in model, materiaal en afwerking? Schuif aan voor een gratis brainstormsessie met onze specialisten en ontvang een persoonlijk plan van aanpak en een offerte op maat voor jouw product(lijn) van staal, aluminium, roestvrij staal of RVS.

Metaalbewerking Op Maat

In een kennismakingsgesprek bespreken we de wensen en behoeften voor jouw nieuwe product of reproductie. Ons metaal is maatwerk. We maken een eerste schets en werken vervolgens de kosten van de metaalbewerking stap voor stap uit in een gedegen plan van aanpak. Alles gaat in goed overleg en onderdelen in het ontwerp of binnen de ontwikkeling kunnen, waar nodig, nog worden aangepast en gefinetuned. Persoonlijk contact en transparante afspraken over prijs en product staan voorop. Jouw wensen zijn het uitgangspunt.

 • Ontwikkel nieuwe producten en reproducties
 • Ons metaal is maatwerk
 • Transparant over prijs en product
 • Vraag een gratis brainstormsessie aan!

Kosten Prototyping

Een prototype is een proefmodel van je product. Die kan worden getest door de eindgebruiker. Gemiddeld gaat een kwart van het totale budget voor productontwikkeling op aan het ontwikkelen van prototypes en het monitoren van de resultaten. Dit betaalt zichzelf terug, omdat op die manier fouten en ongemakken in gebruik al in een vroeg stadium kunnen worden vastgesteld. Dit scheelt onnodig werk en drukt de kosten onderaan de streep. Wil je meer informatie over prototyping, of een offerte op maat voor jouw metaalproductie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag aan de juiste informatie!

Kosten Metaalbewerking: Materiaal En Techniek

De kosten van metaalbewerking zijn o.a. afhankelijk van de materiaalkeuze en van de bewerkingstechniek. De kosten van ponsen zijn bijvoorbeeld heel anders dan de kosten van laswerken. Wij produceren toepassingen van staal, aluminium en roestvrij staal en RVS. Afhankelijk van het eindresultaat dat je voor ogen hebt, kan het metaal op verschillende manieren worden bewerkt. Voorbeelden van metaalbewerkingstechnieken zijn plaatbewerking, verspanen, draaien, zagen, snijden, lassen, solderen, hechten, monteren, polijsten en slijpen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, elke bewerkingstechniek biedt een veelzijdigheid aan mogelijkheden.

Vraag een brainstorm aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.

  Wat kost ponsen?

  Ponsen is een techniek waarbij we met drukkracht delen uit het plaatwerk verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van matrijzen, die in het metaal worden gedrukt waardoor er een opening ontstaat: een gat in de vorm van een cirkel, driehoek, vierkant of elke andere gewenste vorm om een product werkend te maken. De kosten van ponsen zijn afhankelijk van de klantvraag. In welke vorm, welk formaat en welke oplage wil je het plaatwerk door ons laten ponsen? Leg het voor aan onze specialisten, dan maken wij een offerte op maat voor je!

  Betaalbaar laswerken uitbesteden

  Bij lassen wordt in de meeste gevallen warmte gebruikt om twee of meerdere losse delen aan elkaar te verbinden. Het metaalwerk wordt dan aan elkaar versmolten. Kouddruklassen is een uitzondering op deze regel. Bij deze techniek wordt geen warmte, maar druk ingezet om de delen met elkaar te verbinden. Afhankelijk van de gekozen techniek, van het materiaal en de omvang van de klus maken wij graag een overzicht van de kosten voor laswerk voor je!

  metaalbewerking-apeldoorn-eo

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Metaal bewerken is letterlijk het bewerken van metalen, waarbij gebruikt gemaakt wordt van verschillende metalen en metaallegeringen. Bij metaaltechniek zien we toepassingen in staal, aluminium, RVS en roestvrijstaal. Metaalbewerken kan op verschillende manieren, afhankelijk van het vooropgestelde eindresultaat.
  Wij doen o.a. kanten, zetten, ponsen, stansen, lassen, laseren. walsen, profiel walsen, plaat walsen, boren, tappen, draadsnijden, prototyping en vooral dit alles bespreken in een brainstorm sessie zijn wij sterk in.
  In overleg met de klant bezorgen wij ook bij een bepaald bedrag, bij grote constructies kopen wij in overleg met de klant transport in.
  Levertijd is in overleg met de klant
  Wij leveren ook aan particulieren.
  Wij doen nagenoeg alleen maar maatwerk vanaf de tekentafel.
  Staal is sterk en minder waarschijnlijk te vervormen of buigen onder gewicht, kracht of warmte. Toch is de kracht van staal dat het veel zwaarder / compacter is dan aluminium, staal is doorgaans 2,5 keer compacter dan aluminium. Aluminium is licht, sterk, corrosiebestendig, non sparking en te lassen.

  We doen in overleg met de klant een brainstormsessie waarna we een eerste prototype kunnen ontwikkelen/ uitvoeren.
  Meedenken vanuit de klant, kleine oplages, vakmanschap en een goed geoutilleerd machinepark
  Wij produceren dmv elektriciteit verkregen van onze zonnepanelen welke over ons complete dak liggen en zelfs bij zonnig weer een over -capaciteit leveren, hierin zijn wij vooruitstrevend qua milieubewustheid. Zelfs de plastic bekertjes en de roerstaafjes zijn op kantoor en in de hal verdwenen. Dat noem IK nu maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  Ons betalingstermijn is nagenoeg bij alle klanten 30 dagen, of bij uitzonderlijk grote bedragen, deel vooruit en restant bij oplevering.
  Onze openingstijden zijn van 08.00 uur tot en met 16.45 uur