Metaal op maat

Bij Van Veen Metal products kies je voor metaal op maat. Welk ontwerp of idee je ook hebt voor een nieuwe afzuigkap, besturingskast, stalen wand of een totaal ander product op maat, bij onze meesters in het metaalwerk zit je zeker goed. Wat is metaalbewerking? Welke onderdelen en producten produceren wij? En wat kun je verwachten van ons metaal op maat? We hebben het voor je op een rij gezet.

Wat Is Metaalbewerking?

Of je nu individuele onderdelen wilt laten bewerken of een grootschalige constructie laat realiseren, in de wereld van de metaalbewerking kan het allemaal. We zien vooral toepassingen in staal, aluminium en roestvrij staal of RVS. Afhankelijk van het eindresultaat dat je voor ogen hebt, kan metaal op verschillende manieren worden bewerkt. Er zijn tal van metaalbewerkingstechnieken zoals plaatbewerking, verspanen, draaien, zagen, snijden, lassen, solderen, hechten, monteren, polijsten en slijpen. Elke bewerking levert unieke producten op. Metalen zoals RVS, staal en aluminium beschikken over unieke eigenschappen, wat ze enorm veelzijdig en duurzaam maakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden van jouw ontwerp? Plan gratis en vrijblijvend een brainstorm met onze specialisten!

 

  • Losse onderdelen of complete constructies
  • Staal, aluminium, roestvrij staal en RVS
  • Verschillende metaalbewerkingstechnieken
  • Plan een gratis brainstormsessie!

Metaal Op Maat

Doordat je de metalen op verschillende manieren kunt bewerken, zijn ze breed toepasbaar en dus zeer geschikt voor metaal op maat. Wat jij bedenkt, maken wij waar met een eindeloos aanbod aan mogelijkheden in metaal. Jij blijft nauw betrokken bij het complete productieproces en alles verloopt in goed overleg. Van de eerste schets naar het prototype en een goed werkend eindproduct. We maken een helder plan van aanpak en vervolgens gaat een team van vakmensen met jouw idee aan de slag. De eerste brainstorm is geheel gratis en vrijblijvend. We denken graag met je mee over een ijzersterke oplossing!

Puntlassen | Van Veen Metal Products

Producten Van Metaal

Van Veen Metal Products blinkt uit in metaal op maat. Wij kunnen je helpen met plaatwerk, metalen constructies en verspanen. Afhankelijk van je wensen gaan we graag voor je aan de slag met een product of complete productlijn van roestvrij staal, staal, cortenstaal, aluminium of zink. Hierbij kun je denken aan afzuigkappen, besturingskasten, stalen wanden, waterfiltratiesystemen, bevestigingssystemen voor zonnepanelen, tralie- en hekwerk, barbeques en elk ander product van metaal. De doorlooptijd is afhankelijk van jouw wensen en behoeften en varieert van enkele weken tot enkele maanden. Wij leveren het product gebruiksklaar op en zorgen ervoor dat hij keurig op locatie wordt afgeleverd. Wil je meer informatie, of heb je een specifieke productvraag? Neem vrijblijvend contact op met ons specialisten.

Vraag een offerte aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.