Lassen

Lassen is een bewerkingstechniek waarbij metaaldelen worden verbonden ze te versmelten. Bij lassen liggen de smeltpunten van de basismaterialen en de toegevoegde materialen dicht bij elkaar. Hierdoor zullen deze bij blootstelling aan hoge temperaturen vloeibaar worden en met elkaar verbinden. Wij kunnen metaal op verschillende manieren voor je lassen: door het te stiflassen, puntlassen, MIG-lassen, MAG-lassen of TIG-lassen bijvoorbeeld. We hebben een overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

Metaal Lassen

Metaal is het meestgebruikte materiaal bij lassen. Wij kunnen staal lassen, RVS en aluminium. Als gecertificeerde metaalspecialist, kunnen wij in no time een complete serie produceren. We hebben dus alle kennis en vakmanschap in huis om een ijzersterk product te leveren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw wensen? We denken graag met je mee tijdens een gratis brainstormsessie!

  • Snelle productiemethode
  • Gecertificeerde metaalspecialist
  • Plan een gratis brainstorm!

Verschillende Lastechnieken

Er zijn verschillende lastechnieken: TIG lassen bijvoorbeeld, MIG-MAG-lassen, Aluminium lassen, RVS lassen, puntlassen en stiftlassen. Wij hebben op elke vraag een antwoord. Geen klus is te groot, geen opdracht onmogelijk! Wij zorgen voor een perfect eindproduct, mogelijk zonder zichtbare lasnaden. De geringe vervorming van het voorwerp, de smalle laszone en de spatvrije vlamboog zorgen voor exacte lasnaden zonder insluiting van slakken en zonder noodzakelijke afwerking.  De sterkte van de lasnaad en de eenvoudige en veilige hantering bij staal, Rvs en aluminium maken het proces universeel. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Tig lassen

Vraag een offerte aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.