Metaal ontwerpen

Metaal ontwerpen is een sterk staaltje vakwerk! Van Veen Metal Products levert al meer dan 40 jaar ijzersterke metaalproducties. Voor de consumentenmarkt en business to business-bedrijven. Wij zijn zijn jouw fullservice vakman van ontwerp tot eindproduct, of complete constructie. We kunnen metaal ontwerpen voor een nieuwe productlijn, voor losse onderdelen en voor reproducties van bestaande producten.

Metaal Ontwerpen Voor Een Nieuw Product

Wil je een nieuw product op de markt brengen? Met onze professionele machines bewerken wij basismateriaal tot een compleet eindproduct. De eerste stap is een analyse maken van de gewenste vorm, functie en het gebruiksgemak. We kijken naar het doel, het juiste materiaal, het aantal stuks dat geproduceerd moet worden en mogelijke afwerkingsvereisten. Aan de hand van verschillende concepten en evaluatierondes, realiseren we een op maat gemaakt ontwerp, waarna we verder kunnen met de prototyping en de productie. Wil je meer weten over de mogelijkheden van productontwikkeling? Plan een gratis brainstorm met onze specialisten

  • Jij bent de ontwerper van je eigen product
  • Nieuwe producten, onderdelen en reproducties
  • Productontwikkeling, prototyping en productie
  • Plan een gratis brainstorm met onze specialisten!

Metaal Ontwerpen Voor Losse Onderdelen

Soms zijn alleen nog losse onderdelen nodig om een product compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan machineonderdelen, automotive onderdelen en aan medische en tandtechnische tools. Metaal ontwerpen voor losse onderdelen kan ook onderdeel zijn van een constructie. Een onderdeel dat nog ontbreekt om het goed te laten functioneren. Onze ijzersterke vakmannen denken graag met je mee over de best mogelijke oplossing. Zo werken we samen van schets naar technisch tekenbestand en van prototype naar compleet eindproduct. Plan een gratis brainstorm om jouw ideeën samen met ons vorm te geven.

Metaal Ontwerpen Voor Reproducties

Reproducties zijn metalen producten die al ontwikkeld zijn en in de handel genomen, waarvan een nieuwe aanvoer nodig is. Bij reproductie slaan we de ontwerp- en ontwikkelingsfase over en gaan we direct (re)produceren. Dit kan simpel en snel, aan de hand van het bestaande ontwerp.Reporducties kunnen op die manier snel in grote getalen worden geleverd. Wil je het ontwerp toch nog op bepaalde punten finetunen? Dan denken wij graag met je mee over een passende oplossing voor jouw probleem. Laat je informeren over de mogelijkheden, of schuif aan voor een gratis en vrijblijvende brainstorm met onze specialisten.

Vraag een offerte aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.