Metaalbewerking Zwolle

Metaalbewerken is een eeuwenoud ambacht, die met zijn tijd is meegegaan en regionale ondernemers nog steeds voorziet van essentiële onderdelen en producten. Wij gaan graag voor je aan de slag met metaalbewerking in Zwolle en omgeving. We bieden alle bewerkingstechnieken onder één dak. Van lassen, boren en snijwerk tot walsen, ponsen en plaatbewerking. Hiermee produceren we losse onderdelen, halffabricaten, assemblages en complete constructies. IJzersterk vakwerk van jouw regionale specialist! We hebben een overzicht gemaakt van de mogelijkheden.

Wat is metaalbewerking?

Metaalbewerking is – zoals de naam al zegt – het bewerken van metalen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken. Wij bieden elke mogelijke bewerkingstechniek voor metaal: kanten, ponsen, lasersnijden, lassen, stiftlassen, puntlassen, walsen, boren en tappen. Of je nu individuele onderdelen wilt laten bewerken of een grootschalige constructie laat realiseren, in onze fabriek kan het allemaal! We zien vooral veel toepassingen van staal, aluminium en roestvrij staal of RVS. De metalen beschikken over unieke eigenschappen, wat ze veelzijdig en duurzaam maakt. 

  • Metaalbewerking Zwolle e.o.
  • Onderdelen, halffabricaten, assemblages en complete constructies
  • Fullservice: ontwerp, prototyping en ontwikkeling
  • Plan een gratis brainstormsessie met onze specialisten!

Metaalbewerking Zwolle e.o.

Van Veen Metal Products is jouw specialist voor metaalbewerking Zwolle en in de omgeving. Wij zijn in de hele provincie Overijssel actief en leveren metaal op maat. We kunnen complete silo’s produceren, maar ook de kleinste losse onderdelen. Op basis van jouw wensen bepalen we de vorm, functie en de juiste bewerkingstechniek(en). Vaak zijn meerdere concepten mogelijk. Hiervan worden prototypes gemaakt, die als testmodellen fungeren. Door deze steeds verder te optimaliseren, ontstaat uiteindelijk het gewenste eindproduct. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden

Van ontwerp naar ontwikkeling

We noemen onszelf niet voor niets ‘partner voor metaalbewerking Zwolle’, bij Van Veen doen we namelijk meer dan productiewerk. Wij denken van A tot Z met je mee als het gaat om ontwerp en ontwikkeling. We vertalen jouw idee naar een tastbare schets op papier en een digitaal 3D ontwerp, waarbij we rekening houden met de gewenste productspecificaties. In de testfase sporen we mogelijke fouten in een vroeg stadium op, om dubbel werk en hoge kosten te voorkomen. 

De doorlooptijd van ontwerp tot en met ontwikkeling varieert van enkele weken tot enkele maanden. Dit is o.a. afhankelijk van de productspecificaties, de bewerkingstechniek(en) die we toepassen en van de oplage. Wil je meer informatie over metaalbewerking in Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een brainstorm aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken tijdens een gratis brainstormsessie! Dit kan bij ons op kantoor, of in een videocall. Een uur lang sparren en samen frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.