Boren

Boren is een bewerkingstechniek die wij kunnen toepassen in onze fabriek. Niet het bekende huis-, tuin- en keukenboren, maar machinaal maatwerk in groot formaat en grote oplagen. Onze metaalboren kunnen elke ondergrond aan: staal, metaal, staal en roestvrij staal. Van klein detailwerk tot gaten in grootformaat. We hebben de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Metaal Boren, Ponsen Of Snijden?

Door te boren, ontstaan er gaten in het metalen plaatwerk. Onze machines werken zeer nauwkeurig en laten geen scherpe hoekjes of randjes achter. Na het boren kan het metaal eventueel nog worden nabewerkt voor een optimaal resultaat. Maar boren is niet de enige techniek waarmee gaten kunnen worden aangebracht in plaatwerk. Dit kun je ook realiseren met ponsen en snijden. Afhankelijk van de grootte van de gaten, kan er een diameter van 3 tot 120 millimeter worden geponst. De mogelijkheid om te snijden is afhankelijk van de dikte van de ondergrond. Hiervoor bieden wij een oplossing in de vorm van lasersnijden. De laserstraal van een lasersnijder straalt licht met een hoge intensiteit uit. Dit zorgt ervoor dat het metaal smelt of verdampt en kan op elke plaatdikte worden toegepast.

  • Klein detailwerk of grote gaten
  • Geschikt voor elke ondergrond
  • Alternatief voor ponsen en snijden
  • Plan een gratis brainstorm

Kosten Metaal Boren

Net als het ontwerp voor je metalen producten, lopen ook de kosten van metaal boren uiteen. Deze zijn o.a. afhankelijk van het te boren materiaal, van de grootte en van de oplage van je metaalproductie. In ons plan van aanpak werken wij alle mogelijke concepten uit en wegen we de kosten en baten tegen elkaar af. Onze specialisten kijken graag met je mee tijdens een gratis brainstormsessie. Aan de hand van jouw wensen, maken we een offerte op maat.

Boormachine groot

Vraag een offerte aan!

Klinkt dat ook als jouw way-to-go? Laten we kennismaken. Dit kan bij ons op kantoor, of in een call. Samen sparren en frisse ideeën op doen om jouw bedrijf en product te innoveren. Aan de hand van dit gesprek krijg je van ons, naast de nodige inspiratie, een vrijblijvende offerte op maat.